Zoeken

vrijdag 4 maart 2016

Prijsvraag: bij wie belde ik aan na Wekker Wakker?

Vanmorgen was ik te gast in het radioprogramma Wekker Wakker, dus ik moest zelf voor de afwisseling ook weer eens de wekker zetten (en wel om 6 uur 15). Het is sowieso wel een goed idee om dat af en toe te doen, want zo weet je weer precies waarom je ook alweer hebt gekozen voor deze nieuwe richting in je leven. Voorheen reed ik bijna dagelijks tussen Rotterdam en  Amsterdam op en neer voor mijn werk, met als gevolg dat ik soms twee werkweken per maand achter het stuur doorbracht. Gekkenwerk misschien, maar daardoor is het ook niet zo gek dat ik nu liever zo min mogelijk kilometers maak.


Het was een leuk gesprek dat hier terug te luisteren is. Pas later bedacht ik dat ik op de foto niet alleen in het midden sta tussen beide presentatoren, maar qua leeftijd ook tussen hen in zit (zij het wel een stuk dichter bij Manuela Kemp). Zij is net 53 geworden, terwijl Henk Mouwe dit jaar 64 kaarsjes op zijn verjaardagstaart mag uitblazen en nog maar twee jaar verwijderd is van een écht pensioen. Manuela Kemp zei dat ze er niet aan zou moeten denken om nu al te stoppen (maar verklapte ook dat ze al aardig wat heeft afgelost dus ze is goed bezig en kan zich altijd nog bedenken als ze over twee jaar óók 55 is).

Na de uitzending ben ik  niet meteen naar huis gereden, maar heb ik onderweg nog ergens aangebeld om een exemplaar van mijn nieuwe boek te overhandigen. Grote vraag is: bij wie? Ik kan hier alleen verklappen dat ik het een tijdje geleden al beloofd had en dat ik er niet helemaal voor naar Groningen ben gereden. Meer hints geef ik niet, behalve deze foto van de eettafel waar ik een paar uur aan heb zitten praten. De spelregels zijn weer hetzelfde: de eerste die raadt waar ik ben geweest, wint een gratis exemplaar van Het plakbandpensioen. Succes!
38 opmerkingen:

 1. Denk bij het rijke wijf

  http://hetrijkewijf.blogspot.nl/2016/03/overvloedig-leven-en-onze-hypotheek.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij blogster 'Opnieuw Beginnen' van 'Consuminderen'?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een gesigneerd en persoonlijk bezorgd exemplaar slaat ze toch niet af? ;-)

   Verwijderen
 3. Het lijkt me wel grappig als je naar het haagse echtpaar Hanneke en Rob (het vrekkenechtpaar) bent doorgereden :) Dit is dus mijn gok en ik hoop je boek te winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Samsom? Rutte? Dijselbloem? Annemarie van Gaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ....pechthold, Wiebus. Heersma :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wellink, groenink, zalm' corne van zijl :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De prijsvraag is gesloten. Vandaag heb ik een blog geschreven waarin ik het antwoord verklap: het was (de vrouw van) Henk Elsink.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is mijn getuigenis over het goede werk van een man die me geholpen .... Mijn naam is Abey Kelly ... Mijn leven is terug !!! Na 8 jaar van het huwelijk, mijn man liet me en liet me met onze twee kinderen. Ik voelde me alsof mijn hele leven stond op het punt te eindigen, en viel uit elkaar. Dankzij een spell caster genaamd papa dodo die ik online ontmoet. Aan de ene trouwe dag, want ik was aan het surfen op het internet, was ik op zoek naar een goede spell caster die mijn problemen kan oplossen. Ik kwam reeks getuigenissen over deze bijzondere spreukgebruiker. Sommige mensen getuigde dat hij brachten hun Ex-minnaar terug, wat getuigde dat hij schoot herstelt, wat getuigde dat hij een spreuk om te stoppen echtscheiding en ga zo maar door kan uitbrengen. Er was een bijzonder getuigenis ik zag, was het over een vrouw genaamd Erica, ze getuigde over hoe papa dodo bracht haar Ex-minnaar terug in minder dan 72 uur en aan het eind van haar getuigenis ze vallen papa dodo e-mail adres. Na het lezen van al deze, heb ik besloten om papa eens te proberen. Ik contact met hem via e-mail en legde mijn probleem voor hem. In slechts 3 dagen, mijn man kwam terug naar mij. We lossen onze problemen, en we zijn zelfs gelukkiger dan voorheen. papa dodo is echt een getalenteerde en begaafde man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij is een geweldige man ... Als je een probleem hebt en je op zoek bent naar een echte en oprechte spreukgebruiker om dat probleem op te lossen voor je. Probeer de grote papa dodo vandaag, zou hij het antwoord op uw probleem. Hier is zijn contact: dodoparkerspiritualhome@gmail.com of via + 2348054680554 Bedankt grote PAPA DODO

  BeantwoordenVerwijderen