Zoeken

dinsdag 11 februari 2020

Waarom je niet gelukkiger wordt van nog meer spullen

Nu we per 1 maart 2020 definitief van onze hypotheek af zijn, krijgen we steeds vaker de vraag wat we na die datum van plan zijn allemaal te gaan doen. Blijkbaar verkeren veel mensen in de veronderstelling dat we niet kunnen wachten om het geld weer ouderwets te laten rollen. Inderdaad zullen we de teugels wat laten vieren, maar de kans is klein dat ik me ineens weer ontpop in een big spender. Sinds afgelopen zondag weet ik zelfs zeker dat je meer hebt aan onvergetelijke ervaringen dan aan nóg meer overbodige spullen.


Het zal niemand zijn ontgaan dat er afgelopen zondag een storm over ons land raasde die vooraf leidde tot een ware mediastorm. Hoewel de heftigheid op de meeste plekken uiteindelijk meeviel, had hij dagen nodig om uit te razen. Op de dag zelf luidde het advies om niet op pad te gaan, als dat niet strikt noodzakelijk was. Veel festiviteiten werden afgelast of op het laatste moment afgeblazen, behalve in het nuchtere Groningen waar men wel erger gewend is.

Weken geleden had ik al kaartjes laten reserveren voor het concert dat folkzangeres Linde Nijland en gitarist Bert Ridderbos zouden geven in het eeuwenoude kerkje van Nieuw Beerta. Niet alleen de sfeervolle setting sprak ons aan, het duo zou ook eenmalig optreden met de Groningse troubadour Hans van der Lijke. Dat is geen artiest die je ooit op televisie ziet, maar hij zingt humoristische en hartverscheurend mooie liedjes in de voetsporen van Ede Staal.


Toen we die kaartjes reserveerden, wisten we niets van een storm. En op de dag zelf konden we nog niet weten dat juist boven het vlakke Groningse platteland windsnelheden zouden worden gemeten van meer dan honderd kilometer per uur. Voor vertrek deden we nog wat lacherig over de wind (zeker omdat ik op 18 januari 2018 zelfs met code rood nog gewoon naar de bioscoop was gefietst), maar onderweg werden we steeds stiller.

Toen een rondvliegende boomtak de voorruit schampte op de snelweg vroeg ik me serieus af of dit wel zo'n goed plan was en hield ik zelfs rekening met de mogelijkheid dat we ter plekke een bed & breakfast zouden moeten zien te vinden als de storm nog heftiger werd. Heelhuids aangekomen bij het kerkje zagen we tot onze opluchting een aantal langs de weg geparkeerde auto's (het ging dus in elk geval door), maar toen ik even later een foto wilde maken van een onheilspellend straatnaambord werd mijn telefoon door de wind bijna uit mijn handen gerukt.


Het is natuurlijk gekkenwerk om naar een concert te gaan op 300 kilometer van huis (zelfs al logeer je dat weekend ergens halverwege de route) en het is helemaal gekkenwerk om dat op een dergelijke dag te doen. Maar uiteindelijk hielp het onstuimige weer juist mee om hier een dag van te maken om nooit meer te vergeten. Binnen in de kerk was van de storm niet veel te merken, hoewel hij aan leek te zwellen precies op het moment dat Linde a capella een prachtig liedje zong waarin het over de wind ging.

We zaten in de voorste rij kerkbanken, als enige bezoekers uit de Randstad, tussen allemaal vriendelijke Groningers die ons meteen zo'n thuisgevoel gaven dat we stiekem al even op Funda hebben gekeken. Het optreden zelf was nog veel mooier en specialer dan verwacht, met die bijna engelachtige stem van Linde Nijland, de prachtige akoestiek en de bijdrage van Hans van der Lijke. Wij hebben thuis alle cd's van deze Groningse troubadour dus voor ons is hij een hele bekendheid en een held.

Het spontane karakter van het optreden, het gevoel dat we veilig achter eeuwenoude muren zaten terwijl buiten de wereld verging, de charmante anekdotes van Linde Nijland en haar persoonlijke begroeting bij de deur, dat alles zorgde voor een onvergetelijke middag en een voorlopig hoogtepunt van 2020. Tijdens het optreden boog mijn vrouw zich naar me toe en fluisterde dat 'hier geen cd tegenop kon'. Daarmee herformuleerde zij op treffende wijze de kop boven dit blog en onderstreepte ze nog eens dat we sindsdien weer een onvergetelijke ervaring rijker zijn.



25 opmerkingen:

  1. Leuk dat jullie in Groningen waren, en nog wel in Nieuw Beerta! Ik heb nog nooit van de optredende muzikanten gehoord, wel van Ede Staal!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

      Verwijderen
    2. Liefde is altijd mooi als je met de ware persoon, jij en ware minnaar. Ik ben Mayruris Camplelo Mijn vriendje heeft brak met mij en ik was eenzaam, dus ik was gericht op een zeer vriendelijke en grote spell caster Dr ADELEKE die me hielp om terug te brengen mijn minnaar naar mij en hij vroeg me voor 340 euro voor de items die nodig zijn voor de spreuk en vandaag ben ik met hem nu en we zijn gelukkig samen. Ik ben erg dankbaar voor wat je hebt gedaan voor mij Dr ADELEKE u e-mail hem aoba5019@gmail.com of Whatsapp me via +27740386124.

      Verwijderen
    3. Hallo, heeft u een dringende lening nodig?
      Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

      Heeft u een lening nodig om een ​​bedrijf te starten, een project af te ronden, een huis of auto te kopen, of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? als uw antwoord ja is, wil ik dat u contact opneemt met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leendiensten, zowel gedekte als ongedekte leningen. Als je dit aan het lezen bent en je weet dat je financiële ondersteuning nodig hebt, kun je ons gewoon schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks op WhatsApp sturen via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

      Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

      Kenmerken en voordelen;
      * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
      * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
      * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
      * Flexibel rentepercentage van 3%.
      * Hoge goedkeuringspercentages
      * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
      * Eenvoudige online applicatie.
      * Persoonlijke begeleiding en expertise.
      * Geen verborgen kosten

      Veel mensen worden geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen en ze vinden het om de een of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen bij hun lokale banken of andere financiële instellingen.

      Als u echt een oplossing voor uw financiën nodig heeft, schrijf dan naar mijn bedrijf en wij zullen u helpen met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden verkeerden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft. Onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit en er wordt voor u gezorgd tijdens het hele proces.

      Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
      E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
      WhatsApp: +447903159998

      Verwijderen
  2. Leuk verslagje Gerhard. De combinatie v.d. Lijke en Nijland/Ridderbos moet echt mooi zijn geweest. Je hebt me een aantal jaren geleden geïnspireerd en leuk, dat jij nu door Groningen bent begeesterd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. BEDANKT WANT VAN ZO'N RECENTIE DAAR GA JE HEEL EVEN EEN BEETJE VAN ZWEVEN.
      HET HELPT JE DAN WEER JE EIGEN BEOORDELING WAT TE VERZACHTEN.
      IK VOND MEZELF MAAR ZEER MATIG. (MAAR DAAR HEB IK VAKER LAST VAN.)AAN DE AMBIANCE LAG HET NIET - DE AANKLEDING- DE KERK- HET PUBLIEK EN DE SFEER - HET WAS ALLEMAAL PUIK.
      BEDANKT EN MISSCHIEN TOT ZIENS!

      Verwijderen
  3. Gerhard, had het laten weten, wij wonen bijna naast dat kerkje, dan had je gerust aan mogen komen waaien. Voor een bakje koffie of als je nog een slaapplaats nodig zou hebben....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is heel aardig aangeboden en bevestigt nog eens het positieve beeld dat ik van mensen uit deze provincie heb!

      Verwijderen
  4. Haha wat leuk! Hier ook een trotse inwoonster van Grunn! Klinkt als een gezellige dag en een mooie herinnering gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is bijna zover Gerhard, 1 maart 2020, staan de vuurpijlen al klaar?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor je bericht. We hebben gisteren inderdaad één pot vuurwerk aangestoken om het te vieren.

      Verwijderen
  6. Allé zeg, hypotheekvrij toevallig net op mijn 40ste verjaardag, proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De beste plaats om je geliefde binnen 24 uur terug te krijgen is op: aoba5019@gmail.com of bel / WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man, DR ADELEKE, hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren geliefde binnen 24 uur naar mij terug met zijn krachtige betovering met slechts 340 euro om de spullen te krijgen die nodig waren voor de betovering. Desalniettemin zal ik degenen met relatieproblemen adviseren verder te klagen bij DR ADELEKE via bovenstaande gegevens '

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Liefde is altijd mooi als je met de ware persoon, jij en ware minnaar. Ik ben Mayruris Camplelo Mijn vriendje heeft brak met mij en ik was eenzaam, dus ik was gericht op een zeer vriendelijke en grote spell caster Dr ADELEKE die me hielp om terug te brengen mijn minnaar naar mij en hij vroeg me voor 340 euro voor de items die nodig zijn voor de spreuk en vandaag ben ik met hem nu en we zijn gelukkig samen. Ik ben erg dankbaar voor wat je hebt gedaan voor mij Dr ADELEKE u e-mail hem aoba5019@gmail.com of Whatsapp me via +27740386124.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. HOE KREEG IK MIJN LENING VAN DIT GROTE BEDRIJF

    Hallo mijn lieve mensen, ik ben Linda McDonald, woon momenteel in Austin Texas, VS. Ik ben op dit moment een weduwe met drie kinderen en ik zat vast in een financiële situatie in april 2020 en ik moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd om leningen te zoeken bij verschillende kredietverstrekkers, zowel privé als zakelijk, maar nooit met succes, en de meeste banken hebben mijn krediet afgewezen, niet ten volle ten prooi vallen aan die schurken die ze zelf geldschieter noemen, ze zijn allemaal oplichterij, alles wat ze willen is jouw geld en u zult niet meer van hen horen dat ze het mij twee keer hebben aangedaan voordat ik de heer David Wilson ontmoette. Het interessantste is dat mijn lening binnen 74 uur aan mij is overgemaakt, dus ik zal u adviseren contact op te nemen met de heer David als u bent geïnteresseerd in het verkrijgen van een lening en u weet zeker dat u hem op tijd kunt terugbetalen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Geen kredietcontrole, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere aflossingsplannen en schema als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het veiligstellen van een lening zonder onderpand, neem dan vandaag nog contact op met de heer David Wilson voor uw lening.
    Ze bieden allerlei soorten leningen aan
    Lening op korte termijn (5_10 jaar)
    Langlopende lening (20_40)
    Lening op middellange termijn (10_20)
    Ze bieden een lening aan
    Woninglening ............., Zakelijke lening ........ Schuldlening .......
    Studielening .........., lening voor opstarten van bedrijven
    Zakelijke lening ......., Bedrijfslening .............. enz
    E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Als het gaat om financiële crisis en lening, dan is de financiële lening van David Wilson de plek om naartoe te gaan, vertel hem alsjeblieft dat ik mevrouw Linda McDonald je veel geluk toewees ... ....

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo, heeft u een snelle lening nodig?
    Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Gezien de stagnatie die de wereld doormaakt als gevolg van de impact van het coronavirus (COVID-19) op het bedrijfsleven en de economie, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen en met de aanwezigheid van een contant overschot in mijn bedrijf, we willen de geldcirculatie versnellen door klanten binnen en buiten Europa te financieren met een lening.

    Heeft u een lening nodig om een ​​bedrijf op te starten, een huis of auto te kopen of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? Als uw antwoord JA is, zal ik u adviseren om contact op te nemen met mijn bedrijf. Wij verlenen allerlei soorten leendiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen. Het enige dat u hoeft te doen, is ons te schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht te sturen op WhatsApp / Telegram via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

    Functies en voordelen;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Fast Direct Funding - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet van 2,5% tot 3% per jaar
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, hetzij wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Geen verborgen kosten

    Veel mensen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen, we zijn hier om u te helpen.

    Als u echt een oplossing nodig heeft voor uw financiële uitdagingen, bent u een stap verwijderd om financieel vrij te worden, schrijf ons vriendelijk voor meer informatie via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
    WhatsApp / Telegram: +447903159998
    2020 © ️ In orde gereserveerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik moet u en uw spreuken respecteren om dit getuigenis aan iedereen bekend te maken. Ik ging naar andere spellenschrijvers zonder de resultaten te zien, alles wat ze wilden was mijn geld. Ik wou dat ik je eerder was komen opzoeken, ik heb zoveel mogelijk van je geprofiteerd. Mijn ex-man verdween een jaar lang, ik ging overal heen en zocht naar andere tovenaars, maar geen resultaten totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr.Oduma. Na een liefdesbetovering kreeg ik eindelijk binnen 48 uur een telefoontje van hem. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man was weer vol liefde. Het was een wonder! Plots kwam hij terug met bloemen en zei dat ik hem hem moest geven. Ik was echt verbluft en geschokt toen mijn man knielde en smeekte om vergeving en ik accepteerde het. Ik heb echt geen woorden en gelukkig, je bent God die naar mij en mijn hele gezin is gestuurd. En ik ben weer een gelukkige vrouw. Heel erg bedankt dr. Zonnig. Voor iedereen die op zoek is naar een echte caster, neem contact op met Dr. Oduma via e-mail. Per post; drodumashinesolutionhome@gmail.com Je kunt ook contact opnemen met Whatsapp op + 27639556407

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 8 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met een zoon. Zes maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen, soms gaat hij uit en komt hij niet eens terug voor ongeveer 2-3 dagen. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Terwijl ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. AJAYI kan helpen mijn huwelijksproblemen op te lossen, verbroken relaties te herstellen enzovoort. Dus ik vond dat ik hem moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij betoverde me. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij had gemaakt en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal geworden. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. AJAYI. Als je een spell-caster nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen.


    Bel en Whatsapp + 2347084887094
    viber: + 2347084887094
    Mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo kijker
    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks forex en binair voor investeerders verdienen, vertellen u graag meer over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 kunt beleggen en wekelijks $ 2000 kunt verdienen. Veel mensen hebben al eerder van dit investeringsaanbod geprofiteerd. en tijdens dit convid-19-virus, als u financiële moeilijkheden doormaakt als gevolg van dit coronavirus en u heeft hulp nodig bij het betalen van rekeningen, kiest u gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begint u wekelijks winst te maken: $ 500 om $ 7.000 te verdienen in 7 dagen: $ 1000 om $ 10000 te verdienen in 7 dagen: $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen.
    Neem nu contact op via WhatsApp om uw investering te starten: (+12166263236)
    e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. HOE KREEG IK MIJN LENING VAN DIT GROTE BEDRIJF

    Hallo lieve mensen, ik ben Linda McDonald en woon momenteel in Austin Texas, VS. Ik ben op dit moment een weduwe met drie kinderen en ik zat vast in een financiële situatie in april 2020 en ik moest herfinancieren en mijn rekeningen betalen. Ik heb geprobeerd om leningen te zoeken bij verschillende kredietverstrekkers, zowel privé als zakelijk, maar nooit met succes, en de meeste banken hebben mijn krediet afgewezen, niet ten volle ten prooi vallen aan die schurken die hen zelfgeldlener noemen, ze zijn allemaal oplichterij, alles wat ze willen is jouw geld en u zult niet meer van hen horen dat ze het mij twee keer hebben aangedaan voordat ik de heer David Wilson ontmoette. Het interessantste is dat mijn lening binnen 74 uur aan mij is overgemaakt, dus ik zal u adviseren contact op te nemen met de heer David als u bent geïnteresseerd in het verkrijgen van een lening en u weet zeker dat u hem op tijd kunt terugbetalen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Geen kredietcontrole, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetalingsplannen en schema als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het veiligstellen van een lening zonder onderpand, neem dan vandaag nog contact op met de heer David Wilson voor uw lening.

    Ze bieden allerlei soorten leningen aan.
    Lening op korte termijn (5_10 jaar)
    Langlopende lening (20_40)
    Lening op middellange termijn (10_20)
    Ze bieden een lening aan
    Woninglening ............., Zakelijke lening ........ Schuldlening .......
    Studielening .........., lening voor opstarten van bedrijven
    Zakelijke lening ......., Bedrijfslening .............. enz
    E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Als het gaat om financiële crisis en lening, dan is de financiële lening van David Wilson de plek om naartoe te gaan, vertel hem alsjeblieft dat ik mevrouw Linda McDonald je veel geluk toewees ... ....

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo, heeft u een dringende lening nodig?
    Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een lening nodig om een ​​bedrijf te starten, een project af te ronden, een huis of auto te kopen, of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? als uw antwoord ja is, wil ik dat u contact opneemt met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leendiensten, zowel gedekte als ongedekte leningen. Als je dit aan het lezen bent en je weet dat je financiële ondersteuning nodig hebt, kun je ons gewoon schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks op WhatsApp sturen via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

    Kenmerken en voordelen;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Veel mensen worden geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen en ze vinden het om de een of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen bij hun lokale banken of andere financiële instellingen.

    Als u echt een oplossing voor uw financiën nodig heeft, schrijf dan naar mijn bedrijf en wij zullen u helpen met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden verkeerden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft. Onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit en er wordt voor u gezorgd tijdens het hele proces.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
    WhatsApp: +447903159998

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo en welkom bij Spotlight Global Financial Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

    We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente. tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage kredietscore of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties afronden waar en wanneer u maar wilt.

    Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 |

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!

    BeantwoordenVerwijderen